Sword-A: innovatie en ervaring

Ontstaan vanuit jarenlange ervaring is Sword-A een nieuw en innovatief bedrijf in de branche. Drijvende kracht is Erwin Murk, die jarenlange ervaring heeft in betonrenovatie, speciaal-oplossingen, vormgeving en fireproofing. Innoveren en steeds op zoek gaan naar nieuwe uitdagingen kenmerkt ons. Daarbij maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk en werken we samen met diverse leveranciers.

Ons uitgangspunt is uw probleem, waar wij een passende oplossing voor willen vinden. Waar nodig ontwikkelen we zelf nieuwe toepassingen of efficiƫnte werkwijzen.

Onze leveranciers:

Sword-A is dealer van verschillende producten. Wij werken nauw samen met onze leveranciers om u het best passende product te kunnen adviseren.

Turbosol machines en onderdelen

Sword-A is importeur van Turbosol machines en onderdelen. Er is een Turbosol machine voor elke klus. Wij kunnen u adviseren wat voor u de beste optie is.

Arabian Vermiculite Industries

Sword-A is importeur van AVI-producten. AVI is wereldleider in fireproofing materialen. Sword-A heeft onder andere AVIKOTE AV650 spuitmortel in het assortiment, maar ook alle overige producten kunnen door Sword-A geleverd worden.

Dr.Gunther Kast: Wapeningsgaas- en vezels

Sword-A is dealer van Kast wapeningsproducten. De firma Kast heeft een uitgebreid assortiment wapeningsproducten, waaronder E-glas, AR-glas, Carbon, Basalt en verankeringsproducten Laat u adviseren over de beste opties voor uw werk.

Entegre

Entegre levert een zeer uiteenlopend assortiment van producten die gebruikt kunnen worden in de binnen- en buitenafbouw.

Sword-A importeert deze producten voor toepassing op de Nederlandse markt.