TURBOSOL is een toonaangevend fabrikantbedrijf van machines en
systemen voor het verpompen en spuiten van mortel, cementerende mengsels en beton. Het assortiment TURBOSOL pomp- en spuitmachines en -systemen is een van de meest complete ter wereld en voldoet aan bijna alle eisen aan de bouwplaats: van civiele bouw tot de betonsector tot de complexe ondergrondse werkterreinen.

Naast nieuwe machines kunt u bij ons ook terecht voor 2e handsmachines en onderdelen.

Laat u adviseren of bekijk de website van TURBOSOL.

Een kleine greep uit het assortiment:

UNI 30 is de krachtigste enkele zuigerpomp met kogelkranen die op de markt verkrijgbaar zijn. Op grote schaal getest in veel verschillende omstandigheden over de hele wereld, het is extreem sterk en betrouwbaar voor elke vorm van civiel en industrieel werk. Ideaal, zelfs voor de moeilijkste site mixen tot 8/10 mm totale grootte. UNI 30 is geen gewone pomp, het is een Turbosol-machine die geschiedenis heeft geschreven: meer dan 10.000 verkocht over de hele wereld. Het is ook verkrijgbaar met ingebouwde paddle type mixer (MF-versie).

Poli T is een modulaire elektrische wormpomp die kan worden geassembleerd met verschillende componenten, afhankelijk van de uit te voeren toepassing. Wanneer poli T wordt geleverd met een panmixer, wordt het een echte meng- en pompinstallatie. Twee modellen beschikbaar: continu variabele output met mechanische variabele snelheid (EV) of 2 vaste snelheid (2V).

GIOTTO is een driefasige stukadoorsmachine ideaal voor het doseren, mengen, pompen en spuiten van droge mengmaterialen uit zak of silo. Gebouwd met modulair gebogen gewalste stalen behuizing en een zeer efficiƫnte greared motor. Uitgerust met hoogwaardige componenten die deze gipsspuit tot de top van zijn categorie maken.

De T7 EVO is een compacte en lichtgewicht eenfasige wormpomp. Het is uiterst veelzijdig en kan worden gecombineerd met een breed scala aan accessoires om verschillende toepassingen uit te voeren.